Így kezdd el az empatikus kommunikációt! – csomag

1.990,00Ft

Így kezdd el az empatikus kommunikációt csomagban bemutatom neked röviden, hogy mi is az empatikus kommunikáció, és gyakorlati példákon keresztül segítek neked elsajátítani.

A csomag tartalma:

  • 40 perces videó
  • több mint 20 oldalas munkafüzetet tartalmazó gyakorlatokkal teleírt kézikönyv
Kategória:

Leírás

Túl vagytok már a századik kiabáláson, vitán, és még mindig ugyanaz a helyzet, mindketten az igazatokért harcoltok, ő nem változik, és te sem kapod meg, amire szükséged lenne…

Már tapasztaltad, hogy dühös, kétségbeesett és dacos ordítozással egyáltalán nem éred el, amit akarsz, ezért kutatod, hogy mit lehet tenni annak érdekében, hogy úgy mondd el a másiknak a saját gondolataidat, véleményedet, érzéseidet, kérésedet, hogy végre meghallgasson, figyeljen rád?

Az empatikus kommunikáció a megoldás a problémáidra.

De még mielőtt elkezdesz azon gondolkodni, hogy az empatikus egyenlő a meghunyászkodással , amivel pont nem tudsz kiállni magadért, akkor hadd nyugtassalak meg, hogy nem így van! Az empatikus kommunikációval úgy mondod el a véleményed, úgy állsz ki magadért, hogy nem kell kiabálnod és nem kell feladnod semmit magadból. ÉS közben mindenki csak nyer: a másik is megérti végre, amit te szeretnél, és őt sem bántod meg!

Azonban tudom, hogy elkezdeni nem egyszerű, mert sokszor nincs ehhez sem ötletünk, sem energiánk, sem eszközünk.

Ebben a csomagban bemutatom neked röviden, hogy mi is az empatikus kommunikáció, és gyakorlati példákon keresztül segítek neked elsajátítani. Megadom a kezdő lökést, amivel ráérzel az effajta beszédmód ízére.

A csomag tartalma:

  • 40 perces videó gyakorlati példákkal, esetekkel
  • több mint 20 oldalas munkafüzet gyakorlati példákkal és gyakorló feladatlappal

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Így kezdd el az empatikus kommunikációt! – csomag” értékelése elsőként