Kommunikáció tanfolyam – Profi csomag

32.990,00Ft

Profi csomag tartalma:

  • Videós tananyag elméleti háttérrel és gyakorlatokkal az erőszakmentes kommunikáció alapjairól, önismereti háttérrel, 2,5 órában, 5 feldolgozható részre elosztva
  • A videó hanganyaga, hogy bárhol, bármikor meg tudd hallgatni
  • 20 oldalas letölthető munkafüzet könnyen megvalósítható gyakorlatokkal
  • Elméleti tananyag a modellek leírásával, összefüggéseivel, magyarázatával, hogy önismereted is fejlődjön – 30 oldal

+ 1. BÓNUSZ: Hogyan mondj nemet, amikor szükséges és hogyan fogadd a kritikát – füzet a hétköznapokban használható gyakorlatokkal

+ 2. BÓNUSZ: 30 kérdéses személyiségteszt arról, hogy te milyen konfliktuskezelési típusba tartozol – részletes magyarázattal, tippekkel, gyakorlati megoldásokkal a változtatáshoz

+3. BÓNUSZ: 50 kérdéses önismereti teszt az ún. sorskönyvi üzenetekről, az
előírásokról, hogy megtudd, te milyen gyerekkorból hozott akár káros szülői
üzeneteket, mintákat cipelsz magaddal. Hozzá részletes magyarázattal,
tippekkel, gyakorlati megoldásokkal a változtatáshoz

+4. BÓNUSZ: Az erőszakmentes kommunikáció 4 pillérének gyakorlásához feladatlap, részletes magyarázattal, minta szituációkkal, valamint olyan különleges helyzetek leírása, mint a düh kezelése, büntetés vagy jutalmazás, hogyan adjunk elismerést, mit kezdhetünk a „muszáj” feladatokkal.  

+5. BÓNUSZ: 90 perces online vagy személyes konzultáció velem 18.000 Ft értékben, hogy megoldjuk játszmáidat, feltárjuk gyerekkori mintáidat és kérdezhess bármit a témában! + 3 konfliktusodat közösen fogjuk feldolgozni veled, és megoldást találunk a legégetőbb problémáidra.

Kategóriák: ,

Leírás

Tanuld meg Profi csomagom megvásárlásával azt a módszert, mely képessé tesz arra, hogy hatékonyan képviseld saját érdekeid, és közben együtt tudj működni és empátiát tudj adni beszélgetőpartnerednek, párodnak, családtagjaidnak.

Csomagomban megtanulhatod azt a 4 lépésből álló technikát, mely elmélettel és gyakorlattal biztosítja a módszer hatékonyságát.

Ajánlatomban a kommunikációs módszer mellett 3 olyan bónuszt is kapsz, mellyel fejleszted önismereted, rálátsz egyes gyerekkorból hozott mintáidra, így jobban megismerheted önmagadat is.