fbpx

Gratulálok!

Máris megtetted az első lépést afelé, hogy fejlődj, változz és megtaláld a megoldást a helyzetedre!
Sokaknak ez nem sikerül, mert szégyellnek segítséget kérni vagy nem látják be, hogy változásra van szükségük.

Ha még bizonytalan vagy, hogy miben tudnálak támogatni, akkor se fordulj vissza, hiszen már így is nagy utat tettél meg! Kattints arra az INGYENES tudásanyagra, mellyel úgy érzed, hogy feladatod van, vagy csak érdekel a téma, és szeretnél többet tudni róla.

Várlak szeretettel ingyenes, zárt női FaceBook csoportomba is, itt csatlakozhatsz: bit.ly/szenvedelyesno

Erőszakmentes kommunikáció

Szeretnél higgadt maradni stresszhelyzetben és hatékonyan megoldani a nézeteltéréseidet?
Van olyan ember az életedben, akivel rendszeresen összevesztek?
Nehéz türelmesnek lenned a pároddal, a gyerekeiddel?
Unod már, hogy mindig Te vagy az, aki enged?
Küzdd le a kommunikációs gátakat és ismerd meg az erőszakmentes kommunikáció módszerét, amellyel a te kéréseid, igényeid, érzésed is érvényesülnek, miközben együttműködő és empatikus is maradhatsz.
Töltsd le ingyenes füzetemet, gyakorlati feladatlappal és kezdd ma a gyakorlást!

GROW-modell

Ahhoz, hogy elérjük a célunkat – akár munkában, akár magánéletünkben – sokszor nem a tudásunk vagy a képességeink hiányosak, hanem az alapos tervezés hiányzik és a terv következetes betartása. A GROW-modell brit coach-októl indult világhódító útjára, és 4 egyszerű lépésben segít hozzá a célok (azaz Goal) sikeres eléréséhez, miközben feltárja a jelenlegi valóságunkat (azaz Reality), a sikert akadályozó (azaz Obstacle) tényezőket, a lehetőségeinket (azaz Options) és a valóságunktól a célunkig vezető utat (azaz Way). Ha ért már kudarc az életedben vagy épp egy cél lebeg a szemed előtt, töltsd le ingyenesen a modellről szóló tananyagot a gyakorlati feladatlappal együtt.

Kattints az Érdekel gombra!