fbpx

Empátia online tréningemről írták

„Vannak dolgok, amiket szerintem már az iskolában is éveken keresztül, állandó tantárgyként tanítani kéne, és egyet értek azzal, hogy az EMK is ilyen. Ráadásul, ha rajtam múlna, akkor gyakorlati képzésként szervezném meg, melyre a diákok nem jegybeli, hanem egyéb visszajelzést, értékelést kapnának. A cél az lenne, hogy egyénként és közösségként is egyre közelebb kerüljenek mindannyian az erőszakmentes, empatikus kommunikációhoz.”

Goanyugo blog

„A tanfolyamon jócskán kiélesedett az a kép, ami az erőszakmentes (vagy empatikus) kommunikációról idáig bennem élt. Tetszett, hogy önismereti tesztek és kiértékelésük segítségével arról is szó volt, hogy kinek miért olyan nehéz ez, milyen téren kellene fejlődni hozzá, és mit lehet kezdeni a régről beépült, rossz mintákkal.”

www.urmosbeata.hu

„…az elhangzottak sok elemét ismertem korábban is. Ugyanakkor rengeteg felismerést, magamra ismerést, aha-élményt hozott, például arról, min és hogyan kell most dolgoznom. Meg arról, hogy a kompromisszum sem mindig annyira klassz dolog, amilyennek látszik.”

Zöldsaláta blog

Megjelent cikkeim

Otthon egy tündér, az iskolában kezelhetetlen a gyerek? Na, de miért?

Ha azt mondom, te, aki ezt a cikket olvasod, felnőtt emberként is számtalanszor színészkedsz, talán kikéred magadnak. Talán elhúzod a szád szélét, hümmögsz egyet, és azt mondod, dehogy is, te egy őszinte ember vagy, aki minden szituációban önmagát adja

Szeretlek Magyarország

Segítség, bántják a gyerekem!

Az iskolakezdést minden család másképp éli meg. Van, aki már augusztusban megvásárol mindent, és izgatottan készülődik, van, aki elsősként kíváncsisággal vegyes izgalommal várja a szeptember elsejét, és sajnos vannak, akiket már nyár végén fejfájás és gyomorgörcs kap el, ha csak az iskolára gondolnak.

Családháló

Mediátor az óvodában

Mediátor az óvodában – avagy hogyan segíthet egy szakértő bevonása az óvodáskorú gyerekek tanulási- és magatartászavarainak megelőzésében

Aegon

Otthoni konfliktusok - milyen hatással van a gyerekre?

Milyen hatással lehetnek az otthoni konfliktusok az óvodás- és kisiskoláskorú gyerekek tanulási – és magatartászavarainak kialakulásában? Manapság sokat halljuk, hogy egy gyerek magatartászavarral vagy tanulási nehézségekkel küzd.

Pöttyös Labda

Kamaszok konfliktuskezelése mediációval

Életünk minden korszakában és minden élethelyzetben adódhatnak konfliktusok. A kamaszkor különösen terhelt ebből a szempontból. Miért van ez?

Család.hu