fbpx
Folyamatosan készülök programokkal, de épp most nincs konkrét időponthoz kötött workshopom. Térj vissza később, de addig is nézd meg videómat!

Nem hallják meg a kéréseidet? Süket fülekre talál mindaz, ami neked fontos?

Unod már, hogy mindig Te vagy az, aki enged? Elég volt a hallgatásból, alkalmazkodásból, bólogatásból?

Küzdd le a kommunikációs gátakat és lépj át egy új életminőségbe, ahol a te kéréseid, igényeid, érzésed is fontosak, ahol téged is meghallgatnak és meghallanak.

Nézd meg INGYENES 60 perces videónkat ízelítőül, melyben hasznos információkat és tudást kaphatsz:

– önismereti hátteret, mely feltárja, miért nehéz számodra kiállni magadért

– bevezető elméleti hátteret az erőszakmentes kommunikáció alapjairól

Nézd meg 60 perces videónkat a NEMet mondás képességéről és annak gyökereiről!

Amennyiben érdekel az Együttműködő, erőszakmentes kommunikáció, töltsd le Ingyenes tudástáramból az Erőszakmentes Kommunikáció füzetem!

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”ÉRDEKEL” color=”info” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fcsaladiproblemak.hu%2Fingyenes-tudastar%2F|title:FELIRATKOZOM||”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1598262985493{background-color: #edaac3 !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Ha tetszett a videó, és szeretnél további ötleteket, tippeket kapni tőlem kommunikáció, önérvényesítés témában, akkor kérd a lenti formon hírleveleimet.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_btn title=”FELÍRATKOZOM” color=”turquoise” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Flanding.mailerlite.com%2Fwebforms%2Flanding%2Ft2y2q9|title:FELIRATKOZOM|target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]