fbpx
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Janikovszky Éva: A lemez két oldala

2021-10-20 @ 18:30 - 21:00

Képzeletszínház felnőtteknek: éles tükör szavakból csiszolva
Egyfelvonásos előadás: emberi játszmák női hangokon
Abszolút szórakoztató színház: egy óra nevetőizom tréning
A lemez A oldalán hallható: HORVÁTH LILI Jászai Mari-díjas színésznő
A lemez B oldalán hallható: KAKASY DÓRA színésznő
Janikovszky Éva könyvéből a színpadi szövegváltozatot készítette és az előadást rendezte: TOLLÁR MÓNIKA
Janikovszky Éva ‘A lemez két oldala’ című könyvét Tollár Mónika színházrendező 2013-ban írta át színpadra, és rendezte meg. A felnőtteknek szóló képzeletszínházi előadás valójában ún. éles tükör szavakból csiszolva. Általa a mindennapos emberi játszmáinkra láthatunk rá szórakoztató, humoros formában – afféle nevetőizom tréningként. Hiszen a legkedvesebb lemezeinknek nem csupán két oldala van, hanem végtelenül sok…
A független színházi produkció eddig közel 80 alkalommal került műsorra 2013 óta Budapesten, vidéken és külföldön.
Az előadás ingyenes, az ínycsiklandó falatok pedig degusztációs kínálattal 3000 Ft-ért fogyaszthatók a helyszínen: mini szendvicsek és sütemények: glutén és laktózmentes is köztük, ízelítő: Mozzarellás-paradicsomos, Érlelt sonkás, Pikáns szalámis, Tojáskrémes, Házi sajtkrémes (kéksajtos), Tonhalpástétomos szendvics, házi pite.
AZ ELŐADÁS és a finomságokból álló menü AJÁNDÉK TŐLEM NEKED, HA OKTÓBER 17-ig CSATLAKOZOL 3 hónapos önismereti programomhoz. Ha döntésed előtt az esten szeretnél ENGEM ÉS PROGRAMOM megismerni, akkor is csak a 3000 Ft-os változatos finomságokból álló menü díját kell kifizetned.
Az önismereti program leírását itt találod: Találd meg ÚJ(ra) önmagadban a magabiztos, boldog nőt!
Ízelítő vélemény az előadásról:

„Biztos mindenkinek ismerős, ha a saját véleménye nagyon eltér a saját – adott esetben fél órával ezelőtti – véleményétől, csak mert közben egy másik szerepbe került, és már nem az anyukáját kell győzködnie ugyanarról, hanem a gyerekét. Nyilván néha nagyon nehéz nevetni ezeken a helyzeteken, de egy sötét nézőtéren simán lehet úgy csinálni, mintha ez nem rólunk szólna, hanem másokról.

A fergeteges előadás gyorsan magával ragadja az embert, ...azonban… a megengedő humor nem fedi el, hogy ezek bizony mi vagyunk. Szóval ez valami felszabadító röhögés, amiből kevés van az életünkben, miközben minden más módszer hatástalannak tűnik az élet nagy kérdéseinek kezelésére.”

Részletek

Dátum:
2021-10-20
Időpont:
18:30 - 21:00

Helyszín

KisVilla
Szabadság u. 74/A
Biatorbágy, 2051 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website