fbpx

Találd meg ÚJ(ra) önmagadban a magabiztos, boldog nőt!

3 hónap alatt bizonyítottan működő módszeremmel átalakulsz azzá a nővé, aki igazán szeretnél lenni, külső elvárásoknak való megfelelés kényszere nélkül.

3 hónapos utazás önmagadhoz! Érdekel?
GYERE EL EGY EXKLUZÍV ELŐADÁSRA, ahol jobban megismerkedhetsz velem és a programmal

Nézd meg Ágival készített videóm, melyben mesél arról, hogy neki mennyi mindenben segített programom:

Ha te is magabiztos nőként szeretnéd élni a mindennapjaidat, akkor várlak szeretettel 3 hónapos programomban, hiszen:

 • azonnali tudást kapsz, mellyel máris megoldásokat kapsz kérdéseidre,
 • mély önismeretet kapsz,
 • munkafüzeteimmel, beszélgetésünkkel, gyakorlataimmal mélyre ható ismeretet és gyökeres változást érsz el önmagadban és a környezetedben is,
 • egy segítő közösségben, támogató csoportban leszel, és a csoport ereje is segít téged a változásban,
 • csoportos online beszélgetésekkel velem és a csoporttársakkal haladunk az úton előre
 • szakmai tapasztalatommal, gyakorlatommal végig melletted leszek, nem fogod magad egyedül érezni, mert eleinte lehet, nehéz lesz az út 
 • HA OKTÓBER 17-ig CSATLAKOZOL, akkor AJÁNDÉK TŐLEM NEKED JANIKOVSZKY ÉVA: A LEMEZ KÉT OLDALA CÍMŰ EXKLUZÍV est. Ha döntésed előtt az esten szeretnél ENGEM ÉS PROGRAMOM megismerni, akkor is csak a 3000 Ft-os változatos finomságokból álló menü díját kell kifizetned. (bővebb információt itt találsz az előadásról)

DSC_1439

Varga Szilvia Edit vagyok, mediátor, önismereti coach és erőszakmentes kommunikáció szakértő.

Saját tapasztalatomból mondhatom, hogy nem benned van a hiba, ha nem tudsz minden elvárásnak megfelelni és folyton azt keresed, hogyan tudnál végre kiállni magadért? Gyerekkoromtól küzdöttem az elvárások sokaságától, és én is sok hullámvölgyön mentem keresztül, mire rátaláltam az önismeretre, annak is arra a módszerére, mellyel ma én is dolgozom.

SZÁMOMRA AZ ÖNISMERET ÉLETMENTŐ VOLT. Azt az ÉLETET jelenti számomra, amit most élhetek. 

Megmentette a második házasságom, ami első házasságomhoz kísértetiesen hasonló módon sodródott a vége felé, mikor elkezdtem az önismereti munkát. 

Megjavította a kapcsolatot a szüleimmel, főként édesanyámmal, akivel rengeteg konfliktusunk volt és sok haragot tápláltam felé, míg meg nem értettem, hogy mindketten felelősek voltunk, vagyunk a viszonyunkért. 

Az önismeret által mertem végre kilépni az alkalmazotti munkámból, a mókuskerékből, a közgazdász pályáról, amit sosem éreztem magaménak, és végre megtaláltam a HIVATÁSOMAT, amit szívvel-lélekkel, lelkesedéssel csinálok nap mint nap. 

Megszerettem önmagam, látom már az értékeimet, tudom, hogy szerethető, intelligens és vonzó nő vagyok. Két pici magzat elvesztése után is el merem hinni, hogy jó anya vagyok és igazi nő, lehetek magabiztos és elégedett önmagammal.

Az utamon fantasztikus módszereket ismertem meg, melyekből kialakítottam egy olyan módszert, amivel 3 hónap alatt TE is igazán önmagad lehetsz nőként!

Amit kapsz és ahova elérsz a 3 hónap alatt:

3 hónapos programom alappillérei

12 hét közösen

Hetente új videók segítenek téged a fejlődésben, a munkában.

Hetente online találkozók során beszéljük át a videók anyagát.

A találkozók azért is fontosak, hogy a benned felmerülő kérdéseket át tudjuk beszélni, kaphass megfelelő válaszokat.

Elmélet és gyakorlat

Gyakorlatba azonnal átültethető tudást kapsz tőlem, hiszen fontos, hogy ha már elindultál az úton, akkor már a kezdetektől úgy éld a mindennapjaid, ahogyan neked a legjobb.

Látványos fejlődés

A velem tartó hölgyek mind egy, számukra hihetetlen és azonnali fejlődésről számoltak be, mely csakis az ő érdemük!

ÉN-állapot

Személyiséged alapköveivel megismerkedsz, önbizalmad, magabiztosságod, függetlenséged erősödik a folyamatban.

Lebontjuk a tabukat a női és férfi szerepek terén, megnézzük hogyan tudsz egyensúlyt kialakítani ezek között?

Hogyan legyél igazán felnőtt a munkádban, a párkapcsolatodban, a szüleiddel való viszonyodban?

EGYÜTTMŰKÖDŐ kommunikáció (EMK)

Hogyan tudsz kiállni magadért, elfogadtatni a környezeteddel a benned végbement változásokat?

Hogyan ismerd fel és kommunikáld szükségleteid, érzéseid, s lásd meg, mi van a másik fejében, szívében?

Hogyan kapj – és adj – elfogadást, figyelmet, megértést meghunyászkodás nélkül?

SORS (forgató)KÖNYV

Mi a te sors(forgató)könyved: vesztes, győztes, banális, álgyőztes?

Miért fontos ezzel foglalkoznod, és nem beletörődni abba, amit kapsz az élettől?

Mit hoztál a családodtól, mit viszel tovább, hogyan találd meg a szélsőségek közt az egyensúlyt, s találd meg azt is, amit akarsz, ne csak, azt tudd, mit nem akarsz!

Hogyan tudsz csatlakozni?

November közepén indulunk, ha érdekel, írj nekem emailt és egy kötelezettségtől mentes beszélgetésben megismerjük egymást, mielőtt belevágsz, hogy lássuk, tényleg én tudlak-e téged legjobban segíteni.

OKTÓBER 17-ig AJÁNDÉK TŐLEM NEKED egy exkluzív előadás 

Írj nekem e-mailt, ha szeretnél bővebb információt vagy szeretnél csatlakozni programomhoz!

Kattints a lenti ikonra, és máris megnyílik levelezőrendszered!

A program elemei:

 • 12 alkalommal 2 órás csoportos beszélgetés elméleti anyaggal, esetekkel és tapasztalatmegosztással, egyéni kérdések, helyzetek megvitatásával = 24 óra csoportos coaching
 • 3 alkalommal 1 órás egyéni konzultáció megoldásfókusszal, a tanultakhoz kapcsolódó egyéni kérdésekkel vagy akár egy speciális, a résztvevő által behozott, az ő élethelyzetében nehézséget okozó szituáció feltárása = 3 óra
 • zárt Facebook csoport tagság, a 12 hét alatt 24 órán belüli válaszreakcióval a részemről az ott feltett kérdésekre – heti minimum 2 óra aktív figyelem a részemről a csoport kérdéseire. További inspirációk, hasznos videók, irodalom megosztása. A csoport a 12 hét után is fennmarad, egy lazább kapcsolattartásra lehetőséget adva.
 • 12 hét = 12 modul: egy modulban az elméleti hátteret bemutató videókat, közös találkozóink visszanézhető felvételét, gyakorlati munkafüzetet, önismereti teszteket, feladatokat találsz. A hozzáférésed örökös ezekhez az anyagokhoz. Ez jelent kb. 10 órányi extra videós tartalmat a közös beszélgetéseken felül és kb. 150 oldalnyi háttéranyagot, munkafüzetet.

Mindent összevetve kb. 60 órányi aktív figyelem RÁD, a csoportra és a mögöttem álló több száz sikeres önismereti folyamat és több ezer órányi coaching tapasztalat eredményeként létrejött tananyag.

A 3 hónapos csomag 180.000 Ft befektetés a részedről önmagadba.

SŐT, ha október 17-ig jelentkezel és befizeted a 30.000 Ft-os előleget, akkor 20% kedvezménnyel 144.000 Ft a teljes költség. Egy óra aktív támogatás, figyelem így mindössze 2.400 Ft-odba kerül, ha a munkafüzeteket és egyéb pénzben nem kifejezhető értékű bónusz pedig – mint a közösség ereje, támogatása, plusz inspirációk, szakirodalom ajánlás, tapasztalat, rendszerszemlélet – nem is számszerűsíthető.

Ha barátnőddel, testvéreddel csatlakoznál, további 10% kedvezményre számíthattok együttes jelentkezés és befizetés esetén.

Az előleg után fennmaradó összeg november 20-ig fizetendő, ha részletfizetésre van szükséged vagy további kérdésed merül fel, írj nekem!

AJÁNDÉK ELŐADÁS neked, ha szeretnél jobban megismerni engem és programom*

Egyfelvonásos előadás: emberi játszmák női hangokon
Abszolút szórakoztató színház: egy óra nevetőizom tréning
A lemez A oldalán hallható: HORVÁTH LILI Jászai Mari-díjas színésznő
A lemez B oldalán hallható: KAKASY DÓRA színésznő

„Most már értem, miért hoztál el…!” – ezzel fordult felém a párom a darab 10. perce után. Pedig nem is gondoltam hetekkel korábban…, hogy ennyire ülni fog az előadás minden mondata. Tűpontos ábrázolása a mindennapi harcainknak, játszmáinknak, tele iróniával, szarkazmussal, de mégsem bántó, hanem az emberit elfogadó módon.”

Janikovszky Éva ‘A lemez két oldala’ című könyvét Tollár Mónika színházrendező 2013-ban – az írónő halálának 10. évfordulója alkalmából – írta át színpadra, és rendezte meg. A felnőtteknek szóló képzeletszínházi előadás valójában ún. éles tükör szavakból csiszolva. Általa a mindennapos emberi játszmáinkra láthatunk rá szórakoztató, humoros formában – afféle nevetőizom tréningként. Hiszen a legkedvesebb lemezeinknek nem csupán két oldala van, hanem végtelenül sok…
Az ősbemutató a Katona József Színházban volt április 23-án, az írónő születésnapján Fullajtár Andrea és Horváth Lili szereplésével. Az estet Janikovszky János, a Móra Kiadó elnök-vezérigazgatója nyitotta meg.
A független színházi produkció eddig közel 80 alkalommal került műsorra 2013 óta Budapesten, vidéken és külföldön.

„Biztos mindenkinek ismerős, ha a saját véleménye nagyon eltér a saját – adott esetben fél órával ezelőtti – véleményétől, csak mert közben egy másik szerepbe került, és már nem az anyukáját kell győzködnie ugyanarról, hanem a gyerekét. Nyilván néha nagyon nehéz nevetni ezeken a helyzeteken, de egy sötét nézőtéren simán lehet úgy csinálni, mintha ez nem rólunk szólna, hanem másokról.

A fergeteges előadás gyorsan magával ragadja az embert, az elragadtatottság állapotában viszont nehéz színlelni, így a röhögés feloldja azokat a gátlásokat, amik ezekben a helyzetekben rakódnak ránk. Janikovszky Éva azonban túl jó megfigyelő, a megengedő humor nem fedi el, hogy ezek bizony mi vagyunk. Szóval ez valami felszabadító röhögés, amiből kevés van az életünkben, miközben minden más módszer hatástalannak tűnik az élet nagy kérdéseinek kezelésére.”

*Az előadás ingyenes, a részvételkor csupán a degusztációs menü árát kell kifizetned, amennyiben nem csatlakozol programomhoz.