fbpx

Találd meg ÚJ(ra) önmagadban a magabiztos, boldog nőt!

3 hónap alatt bizonyítottan működő módszeremmel átalakulsz azzá a nővé, aki igazán szeretnél lenni, külső elvárásoknak való megfelelés kényszere nélkül.

3 hónapos utazás önmagadhoz! Érdekel?

Nézd meg Ágival készített videóm, melyben mesél arról, hogy neki mennyi mindenben segített programom:

Ha te is magabiztos nőként szeretnéd élni a mindennapjaidat, akkor várlak szeretettel 3 hónapos programomban, hiszen:

  • azonnali tudást kapsz, mellyel máris megoldásokat kapsz kérdéseidre,
  • mély önismeretet kapsz,
  • munkafüzeteimmel, beszélgetésünkkel, gyakorlataimmal mélyre ható ismeretet és gyökeres változást érsz el önmagadban és a környezetedben is,
  • egy segítő közösségben, támogató csoportban leszel, és a csoport ereje is segít téged a változásban,
  • csoportos online beszélgetésekkel velem és a csoporttársakkal haladunk az úton előre
  • szakmai tapasztalatommal, gyakorlatommal végig melletted leszek, nem fogod magad egyedül érezni, mert eleinte lehet, nehéz lesz az út 
DSC_1439

Varga Szilvia Edit vagyok, mediátor, önismereti coach és erőszakmentes kommunikáció szakértő.

Saját tapasztalatomból mondhatom, hogy nem benned van a hiba, ha nem tudsz minden elvárásnak megfelelni és folyton azt keresed, hogyan tudnál végre kiállni magadért? Gyerekkoromtól küzdöttem az elvárások sokaságától, és én is sok hullámvölgyön mentem keresztül, mire rátaláltam az önismeretre, annak is arra a módszerére, mellyel ma én is dolgozom.

SZÁMOMRA AZ ÖNISMERET ÉLETMENTŐ VOLT. Azt az ÉLETET jelenti számomra, amit most élhetek. 

Megmentette a második házasságom, ami első házasságomhoz kísértetiesen hasonló módon sodródott a vége felé, mikor elkezdtem az önismereti munkát. 

Megjavította a kapcsolatot a szüleimmel, főként édesanyámmal, akivel rengeteg konfliktusunk volt és sok haragot tápláltam felé, míg meg nem értettem, hogy mindketten felelősek voltunk, vagyunk a viszonyunkért. 

Az önismeret által mertem végre kilépni az alkalmazotti munkámból, a mókuskerékből, a közgazdász pályáról, amit sosem éreztem magaménak, és végre megtaláltam a HIVATÁSOMAT, amit szívvel-lélekkel, lelkesedéssel csinálok nap mint nap. 

Megszerettem önmagam, látom már az értékeimet, tudom, hogy szerethető, intelligens és vonzó nő vagyok. Két pici magzat elvesztése után is el merem hinni, hogy jó anya vagyok és igazi nő, lehetek magabiztos és elégedett önmagammal.

Az utamon fantasztikus módszereket ismertem meg, melyekből kialakítottam egy olyan módszert, amivel 3 hónap alatt TE is igazán önmagad lehetsz nőként!

Amit kapsz és ahova elérsz a 3 hónap alatt:

3 hónapos programom alappillérei

12 hét közösen

Hetente új videók segítenek téged a fejlődésben, a munkában.

Hetente online találkozók során beszéljük át a videók anyagát.

A találkozók azért is fontosak, hogy a benned felmerülő kérdéseket át tudjuk beszélni, kaphass megfelelő válaszokat.

Elmélet és gyakorlat

Gyakorlatba azonnal átültethető tudást kapsz tőlem, hiszen fontos, hogy ha már elindultál az úton, akkor már a kezdetektől úgy éld a mindennapjaid, ahogyan neked a legjobb.

Látványos fejlődés

A velem tartó hölgyek mind egy, számukra hihetetlen és azonnali fejlődésről számoltak be, mely csakis az ő érdemük!

ÉN-állapot

Személyiséged alapköveivel megismerkedsz, önbizalmad, magabiztosságod, függetlenséged erősödik a folyamatban.

Lebontjuk a tabukat a női és férfi szerepek terén, megnézzük hogyan tudsz egyensúlyt kialakítani ezek között?

Hogyan legyél igazán felnőtt a munkádban, a párkapcsolatodban, a szüleiddel való viszonyodban?

EGYÜTTMŰKÖDŐ kommunikáció (EMK)

Hogyan tudsz kiállni magadért, elfogadtatni a környezeteddel a benned végbement változásokat?

Hogyan ismerd fel és kommunikáld szükségleteid, érzéseid, s lásd meg, mi van a másik fejében, szívében?

Hogyan kapj – és adj – elfogadást, figyelmet, megértést meghunyászkodás nélkül?

SORS (forgató)KÖNYV

Mi a te sors(forgató)könyved: vesztes, győztes, banális, álgyőztes?

Miért fontos ezzel foglalkoznod, és nem beletörődni abba, amit kapsz az élettől?

Mit hoztál a családodtól, mit viszel tovább, hogyan találd meg a szélsőségek közt az egyensúlyt, s találd meg azt is, amit akarsz, ne csak, azt tudd, mit nem akarsz!

Hogyan tudsz csatlakozni?

November második felében indulunk, ha érdekel, írj nekem emailt és egy kötelezettségtől mentes 30 perces beszélgetésben megismerjük egymást, mielőtt belevágsz, hogy lássuk, tényleg én tudlak-e téged legjobban segíteni.

Írj nekem e-mailt, ha szeretnél bővebb információt vagy szeretnél csatlakozni programomhoz!

Kattints a lenti ikonra, és máris megnyílik levelezőrendszered!

A program elemei:

  • 12 alkalommal 2 órás csoportos beszélgetés elméleti anyaggal, esetekkel és tapasztalatmegosztással, egyéni kérdések, helyzetek megvitatásával = 24 óra csoportos coaching
  • 3 alkalommal 1 órás egyéni konzultáció megoldásfókusszal, a tanultakhoz kapcsolódó egyéni kérdésekkel vagy akár egy speciális, a résztvevő által behozott, az ő élethelyzetében nehézséget okozó szituáció feltárása = 3 óra
  • zárt Facebook csoport tagság, a 12 hét alatt 24 órán belüli válaszreakcióval a részemről az ott feltett kérdésekre – heti minimum 2 óra aktív figyelem a részemről a csoport kérdéseire. További inspirációk, hasznos videók, irodalom megosztása. A csoport a 12 hét után is fennmarad, egy lazább kapcsolattartásra lehetőséget adva.
  • 12 hét = 12 modul: egy modulban az elméleti hátteret bemutató videókat, közös találkozóink visszanézhető felvételét, gyakorlati munkafüzetet, önismereti teszteket, feladatokat találsz. A hozzáférésed örökös ezekhez az anyagokhoz. Ez jelent kb. 10 órányi extra videós tartalmat a közös beszélgetéseken felül és kb. 150 oldalnyi háttéranyagot, munkafüzetet.

Mindent összevetve kb. 60 órányi aktív figyelem RÁD, a csoportra és a mögöttem álló több száz sikeres önismereti folyamat és több ezer órányi coaching tapasztalat eredményeként létrejött tananyag.

Van egy ajánlatom számodra:

A teljes program díja 180.000 Ft.

Azonban szeretnék arra 5 jelentkező számára lehetőséget biztosítani, hogy féláron vehessenek részt a programban. Hogyan lehet a tiéd a lehetőség? Írj egy kb. 1 oldalas pályázatot emailben arról, hogy miért fontos számodra részt venni a programban és miért van szükséged a kedvezmény igénybe vételére?

A pályázók közül a pályázati anyagok alapján hozok döntést arról, hogy kinek biztosítom a kedvezményes részvételi lehetőséget.

Jelentkezésedet november 23-ig várom és november 26-ig hozok döntést, ill. értesítem a jelentkezőket. A program az ezt követő héten indul, a jelentkezőkkel egyeztetett időpontban.

Ide küldd a pályázatod: szilvia@csaladiproblemak.hu  

Ez egy befektetés önmagadba!

Tudom, nem kicsi összeg, de azt is tudom, hogy ha mindezt a gyermekedre, a családodra, a barátaidra kellene fordítanod, bármikor gondolkodás nélkül megtennéd.

Miért épp magadba ne fektethetnél ennyit?

Hisz ezáltal bármely baráti, családi kapcsolatodra is pozitív hatást gyakorolhatna a Te változásod. S bár talán nagy összeg, de tényleg csak egyszer kell ezt a befektetést megtenned, nem kell több tréning, újabb workshop, újabb részvétel önismereti kihívásokon vagy sok új önfejlesztő módszer felkutatása, megismerése … Tényleg változni fogsz, ha befekteted az energiádat is és aktívan részt veszel.

Legyen az új év valóban egy új kezdet, de ehhez már most érdemes elkezdened a változás folyamatát! Már az év vége, a karácsonyi ünnepek is teljenek felszabadultabban, kiegyensúlyozottabban, stresszmentesebben, mint az eddigi években! Ne a karácsonyra tedd az elvárásaid terhét, ne az ünnepektől várd az óriási fordulatot az életedben, hisz az életed csak Te tudod igazán megváltoztatni, jó irányba fordítani.

De én segítek neked, nem leszel egyedül!