fbpx

Találd meg az életre szóló boldogságot - önmagadban és a párkapcsolatodban!

3 hónapos programom során bizonyított módszeremmel boldog, harmonikus párkapcsolatod lesz, akár párkapcsolatban élsz - magányosan -, akár vágysz arra, hogy harmonikus párkapcsolatra lelj! Nincs késő az életed közepéhez közeledvén, akár 35-40-50 év felett sem megtalálni a boldogságot és benne ÖNMAGAD!

3 hónapos utazás a harmonikus kapcsolathoz, önmagadon át!
Érdekel?
Tarts velem!

Tapasztaltad már az alábbiak bármelyikét vagy épp mélyen benne vagy az egyik helyzetben:

 • már eleged van a magányból – a párkapcsolatodban vagy épp amiatt, hogy egyedül vagy -, és szeretnél egy igazi bensőséges párkapcsolatot,
 • a mindennapok csak a mókuskerékről, szürkeségről szólnak, olyannyira, hogy te is beszürkültél, elvesztetted a kisugárzásodat, pedig ragyogni vágysz,
 • meguntad már, hogy nem kapsz annyi figyelmet, szeretetet, amit megérdemelnél, és szeretnél kölcsönösen szeretetteljes párkapcsolatot,
 • folyton azt látod, hallod a környezetedben élő, veled egykorú nőktől, hogy „a szerelem, a szenvedély elmúlik, fogadd el, ez a normális, törődj bele!”, de te nem szeretnéd így leélni az életed,
 • nincs párod, mások túl erős és határozott nőnek gondolnak, emiatt a férfiak tartanak tőled vagy épp ugyanazokat a típusú férfiakat vonzod be, akik újra és újra csalódást okoznak, pedig te is szeretnél révbe érni, igényled a gyengédséget, támogatást,
 • még nem találtad meg az igazit, és úgy érzed, hogy kifutsz hamarosan az időből, már minden barátod családos, és már te is nagyon szeretnél családot…
 • kapcsolatból kapcsolatba lépkedsz, és azt érzed, hogy te mindent megteszel, a párod semmit,  ellaposodik minden, pedig te szenvedélyre vágysz,
 • érzed, hogy valami a háttérben mozgatja a rugókat, mert hiába teszel meg mindent, már mindenféle módszert kipróbáltál, de nem találtad meg a megoldást, pedig már kilépnél az ördögi körből
 • elváltál, és hosszú ideje nem találsz magadnak senkit, mintha folyton ugyanazokat a típusú férfiakat vonzanád be, akik nem olyanok, akikre vártál, pedig te készen állsz egy új, boldog kapcsolatra.

Saját tapasztalatomból mondhatom, hogy nem benned van a hiba, ha nem tudsz minden elvárásnak megfelelni és folyton azt keresed, hogyan tudnál végre kiállni magadért? Gyerekkoromtól küzdöttem az elvárások sokaságától, és én is sok hullámvölgyön mentem keresztül, mire rátaláltam az önismeretre, annak is arra a módszerére, mellyel ma én is dolgozom.

SZÁMOMRA AZ ÖNISMERET ÉLETMENTŐ VOLT. Azt az ÉLETET jelenti számomra, amit most élhetek. 

Megmentette a második házasságom, ami első házasságomhoz kísértetiesen hasonló módon sodródott a vége felé, mikor elkezdtem az önismereti munkát. 

Megjavította a kapcsolatot a szüleimmel, főként édesanyámmal, akivel rengeteg konfliktusunk volt és sok haragot tápláltam felé, míg meg nem értettem, hogy mindketten felelősek voltunk, vagyunk a viszonyunkért. 

Az önismeret által mertem végre kilépni az alkalmazotti munkámból, a mókuskerékből, a közgazdász pályáról, amit sosem éreztem magaménak, és végre megtaláltam a HIVATÁSOMAT, amit szívvel-lélekkel, lelkesedéssel csinálok nap mint nap. 

Megszerettem önmagam, látom már az értékeimet, tudom, hogy szerethető, intelligens és vonzó nő vagyok. Két pici magzat elvesztése után is el merem hinni, hogy jó anya vagyok és igazi nő, lehetek magabiztos és elégedett önmagammal.

Varga Szilvia Edit vagyok, mediátor, önismereti coach és erőszakmentes kommunikáció szakértő.

Az utamon fantasztikus módszereket ismertem meg, melyekből kialakítottam egy olyan módszert, amivel 3 hónap alatt TE is igazán önmagad lehetsz egy harmonikus párkapcsolatban!

Sőt!

Ha már neked is eleged van az online találkozókból, mint nekem, akkor örömmel fog eltölteni, hogy az első napunk egy 1 napos kényeztető wellness program lesz a 4 csillagos Abacus Hotelben! Meghívott vendégként Gál-Kiss Noémi lélek esszencia coachot is várjuk, aki aromaterápiás kezeléssel kényeztet minket, este pedig Majernyik Szimonettával, Dugonics-díjas naplóregény íróval beszélgetünk társkeresésről, humorosan a Nem mind arany, ami férfi című könyve kapcsán.

A 3 hónap végén megkoronázzuk a közös utat egy 2 napos hétvégi wellness programmal, szintén 4*-os szállodában, személyre szabott stílus- és smink tanácsadással, ruhapróbával és ajándék profi fotózással!

Garantáltan ragyogni fogsz kívül-belül!

Programom és módszerem kipróbált, és már több nőtársunknak segített, hogy megszakítsa az eddig ismételt forgatókönyveket, hogy le tudja küzdeni az önmagában levő és folyamatosan nyomasztó elvárásokat, hogy lehetősége legyen olyan párt találni, aki mellett valóban boldog lehet.
Nézd meg a program résztvevőivel készített riportjaimat!
Ági arról mesél, hogy neki mennyi mindenben segített programom:
Réka arról mesél, hogy mi mindenben segített neki a 3 hónapos közös út:
Enikő mesél arról, hogy a sok önismereti program ellenére programom adta neki az igazi AHA-élményt:
Gabi arról mesél, hogy neki mi mindent adott a 3 hónapos programnak már a fele:

Ha te is magabiztos nőként szeretnél mostantól élni függetlenül az elvárásoktól, társadalmi és életkori nyomástól, akkor várlak szeretettel 3 hónapos programomban, hiszen:

 • azonnali tudást kapsz, mellyel máris megoldásokat kapsz kérdéseidre,
 • mély önismeretet kapsz,
 • munkafüzeteimmel, beszélgetésünkkel, gyakorlataimmal mélyre ható ismeretet és gyökeres változást érsz el önmagadban és a környezetedben is,
 • egy segítő közösségben, támogató csoportban leszel, és a csoport ereje is segít téged a változásban,
 • csoportos online beszélgetésekkel velem és a csoporttársakkal haladunk az úton előre
 • szakmai tapasztalatommal, gyakorlatommal végig melletted leszek, nem fogod magad egyedül érezni, mert eleinte lehet, nehéz lesz az út
 • szuper programot szervezek a program végére: egy egy napos női elvonulást, ahol nem csak szuper időt töltünk, de töltődni is tudunk (tervezem, hogy lesz stílustanácsadás, és szuper meglepetés program) 

Korábbi programom megkoronázása volt egy Janikovszky-est a KisVilla nevű közösségi helyen fantasztikus színésznők közreműködésével:

Fontosnak tartom, hogy ez a három hónap közös út ne egy egyszerű online találkozóval érjen véget, hanem egy olyan záró eseménnyel, mely rólad, rólunk szól. A Janikovszky-est is pontosan erről szólt, a női szerepekről, a nőiségről.
Programom és módszerem nem sablonos megoldásokat takar. Célom az, hogy megtaláld azt az igazi nőt magadban, akinek nem kell kűzdenie az elvárásokkal, nem kell szégyenkeznie, nem kell magyarázkodnia!
Tarts velem!

Amit kapsz és ahova elérsz a 3 hónap végére - de már közben is óriási AHA-élményeid és felismeréseid lesznek:

3 hónapos programom alappillérei

12 hét közösen

Hetente új videók segítenek téged a fejlődésben, a munkában.

Hetente online találkozók során beszéljük át a videók anyagát.

A találkozók azért is fontosak, hogy a benned felmerülő kérdéseket át tudjuk beszélni, kaphass megfelelő válaszokat.

Elmélet és gyakorlat

Gyakorlatba azonnal átültethető tudást kapsz tőlem, hiszen fontos, hogy ha már elindultál az úton, akkor már a kezdetektől úgy éld a mindennapjaid, ahogyan neked a legjobb.

Látványos fejlődés

A velem tartó hölgyek mind egy, számukra hihetetlen és azonnali fejlődésről számoltak be, mely csakis az ő érdemük!

ÉN-állapot

Személyiséged alapköveivel megismerkedsz, önbizalmad, magabiztosságod, függetlenséged erősödik a folyamatban.

Lebontjuk a tabukat a női és férfi szerepek terén, megnézzük hogyan tudsz egyensúlyt kialakítani ezek között?

Hogyan legyél igazán felnőtt a munkádban, a párkapcsolatodban, a szüleiddel való viszonyodban?

EGYÜTTMŰKÖDŐ kommunikáció (EMK)

Hogyan tudsz kiállni magadért, elfogadtatni a környezeteddel a benned végbement változásokat?

Hogyan ismerd fel és kommunikáld szükségleteid, érzéseid, s lásd meg, mi van a másik fejében, szívében?

Hogyan kapj – és adj – elfogadást, figyelmet, megértést meghunyászkodás nélkül?

SORS (forgató)KÖNYV

Mi a te sors(forgató)könyved: vesztes, győztes, banális, álgyőztes?

Miért fontos ezzel foglalkoznod, és nem beletörődni abba, amit kapsz az élettől?

Mit hoztál a családodtól, mit viszel tovább, hogyan találd meg a szélsőségek közt az egyensúlyt, s találd meg azt is, amit akarsz, ne csak, azt tudd, mit nem akarsz!

Hogyan tudsz csatlakozni?

Március 19-én felében indulunk, ha érdekel, írj nekem emailt és egy kötelezettségtől mentes 30 perces beszélgetésben megismerjük egymást, mielőtt belevágsz, hogy lássuk, tényleg én tudlak-e téged legjobban segíteni.

Írj nekem e-mailt, ha szeretnél MÁR MOST bővebb információt vagy szeretnél csatlakozni programomhoz!

Kattints a lenti ikonra, és máris megnyílik levelezőrendszered!

A program elemei:

 • március 19-én egy 4*-os szállodában egy ismerkedő, feltöltődést és kikapcsolódást adó napot töltünk együtt, ahol csoportos fotó coaching által ismerkedünk, aromaterápiás coachinggal űzzük el a stresszt Gál-Kiss Noémi segítségével, este megkoronázzuk egy könnyed beszélgetéssel Majernyik Szimonettával, a Nem mind arany, ami férfi díjnyertes naplóregény írójával, aki épp társkereséseinek bukkanóit foglalja össze a könyvben.
 • 12 alkalommal 2 órás csoportos beszélgetés elméleti anyaggal, esetekkel és tapasztalatmegosztással, egyéni kérdések, helyzetek megvitatásával = 24 óra csoportos coaching
 • 3 alkalommal 1 órás egyéni konzultáció megoldásfókusszal, a tanultakhoz kapcsolódó egyéni kérdésekkel vagy akár egy speciális, a résztvevő által behozott, az ő élethelyzetében nehézséget okozó szituáció feltárása = 3 óra
 • zárt Facebook csoport tagság, a 12 hét alatt 24 órán belüli válaszreakcióval a részemről az ott feltett kérdésekre – heti minimum 2 óra aktív figyelem a részemről a csoport kérdéseire. További inspirációk, hasznos videók, irodalom megosztása. A csoport a 12 hét után is fennmarad, egy lazább kapcsolattartásra lehetőséget adva.
 • 12 hét = 12 modul: egy modulban az elméleti hátteret bemutató videókat, közös találkozóink visszanézhető felvételét, gyakorlati munkafüzetet, önismereti teszteket, feladatokat találsz. A hozzáférésed örökös ezekhez az anyagokhoz. Ez jelent kb. 10 órányi extra videós tartalmat a közös beszélgetéseken felül és kb. 150 oldalnyi háttéranyagot, munkafüzetet.
 • június 10-11-én kétnapos igazi női kiteljesedést adó pihentető záró program, 4*-os szállodában, ahol egyéni szín-, stílus-, alkat tanácsadást, sminket és fotózást is kapsz ajándékba, a csoportos coaching alkalmak, egyéni coaching beszélgetés és wellness mellé.

Mindent összevetve kb. 100 órányi aktív figyelem RÁD, a csoportra és a mögöttem álló több száz sikeres önismereti folyamat és több ezer órányi coaching tapasztalat eredményeként létrejött tananyag.

A program ára:

A teljes program értéke 355.000 Ft, melyet koránkelő áron február 14-ig 295.000 Ft-ért érsz el.

Ez egy befektetés önmagadba!

Tudom, nem kicsi összeg, de azt is tudom, hogy ha mindezt a gyermekedre, a családodra, a barátaidra kellene fordítanod, bármikor gondolkodás nélkül megtennéd.

Miért épp magadba ne fektethetnél ennyit?

Hisz ezáltal bármely baráti, családi kapcsolatodra is pozitív hatást gyakorolhatna a Te változásod. S bár talán nagy összeg, de tényleg csak egyszer kell ezt a befektetést megtenned, nem kell több tréning, újabb workshop, újabb részvétel önismereti kihívásokon vagy sok új önfejlesztő módszer felkutatása, megismerése … Tényleg változni fogsz, ha befekteted az energiádat is és aktívan részt veszel.

Legyen az új év valóban egy új kezdet, de ehhez már most érdemes elkezdened a változás folyamatát! Már az év vége, a karácsonyi ünnepek is teljenek felszabadultabban, kiegyensúlyozottabban, stresszmentesebben, mint az eddigi években! Ne a karácsonyra tedd az elvárásaid terhét, ne az ünnepektől várd az óriási fordulatot az életedben, hisz az életed csak Te tudod igazán megváltoztatni, jó irányba fordítani.

De én segítek neked, nem leszel egyedül!