fbpx

INGYENES ONLINE RENDEZVÉNY NŐKNEK!

NŐ ÁLARCOK NÉLKÜL

„Egész vagyok, elég vagyok, jó vagyok – NŐ vagyok”

online konferencia nőkről nőknek

MIND A 16 VIDEÓ MEGVÁSÁROLHATÓ

“Ha mindig próbálsz normális lenni, sohasem fogod megtudni, mennyire csodálatos lehetsz.”

Maya Angelou

Saját tapasztalatomból mondhatom, hogy nem benned van a hiba, ha nem tudsz minden elvárásnak megfelelni és folyton azt keresed, hogyan tudnál végre kiállni magadért és egyáltalán azt az önmagadat megtalálni, akiért szeretnél kiállni.

Varga Szilvia Edit vagyok, mediátor, önismereti coach és erőszakmentes kommunikáció szakértő.

Gyerekkoromtól küzdöttem az elvárások sokaságától. Szüleim sokat dolgoztak, így kevés időt, figyelmet tudtak rám szentelni. Úgy hittem, ezt megszerezhetem, ha kitűnő tanuló leszek, ha versenyeket nyerek. Majd mikor húgaim megszülettek, körülöttük segítettem, vigyáztam rájuk, engedelmesen, szorgalmasan, sokszor a saját érzéseimet, igényeimet háttérbe szorítva. Ezután olyan iskolákat és állást választottam, amely szintén a szüleim és a környezetem elvárásainak felelt meg, amit egy kitűnő tanuló, több nyelvet beszélő, jó egyetemet végzett lánynak illik. Szépen haladtam a ranglétrán, rengeteget dolgoztam, mert egy multiban az kell az előrejutáshoz. Első gyermekemmel hamar visszamentem dolgozni, teljes állásba, hiszen ez kell ahhoz, hogy megtarthassam az állásom, a pozícióm. De közben otthon is rendet, tisztaságot tartottam, én ápoltam a gyereket, ha beteg volt, játszottam vele, csinos, vonzó, kedves feleség voltam, hogy biztos ne szeressen ki a férjem belőlem.

Majd elfáradtam, elváltam, és újrakezdtem ezt az ördögi kört egy új házasságban, egy új állásban.

Végül rájöttem, hogy tennem kell valamit!

Ekkor kezdtem önismereti munkába, mellyel eljutottam oda, hogy már nem akarok mindenkinek és mindennek megfelelni. Nem mondom azt, hogy sose fordul meg a fejemben, hogy épp tetszik-e a férjemnek, a környezetemnek, amit teszek vagy hogy illik-e, szabad-e azt tennem, amit. De már közel járok ahhoz, hogy 100%-ig önmagam legyek!

Az utamon sok olyan módszert és szakembert megismertem, akik közül többen már kollégáim és barátaim. Mindegyiküket jól ismerem, ezért tudom, hogy mindannyian hasonlóan elkötelezettek abban, hogy segítsenek a nőknek rátalálni a saját útjukra, önmagukra. Címkék, elvárások, ÁLARCOK NÉLKÜL.

Ezek a szakemberek átfogó, mély tudással és tapasztalattal rendelkeznek, intelligensek, sokoldalúak, empatikusak és valóban segíteni tudnak, ha Te is segíteni szeretnél önmagadon, és Te is teszel magadért!

Hogyan lehetsz önmagad ebben a világban úgy, hogy ne kelljen folyton címkékkel bemutatkoznod, ne kelljen álarcot felvenned?

Ha nem elégszel meg a felületes, gyors megoldásokkal, hanem hajlandó vagy mélyre ásni, megkeresni a nehézségeid gyökerét, akkor képes leszel tiszta lappal újraírni az életed forgatókönyvét, megszabadulva a gátló mintáktól, elvárásoktól, szokásoktól.

Az előadások és az előadók szaktudása által valódi lehetőséget kapsz ahhoz, hogy ne csak egy inspiráló napot tölts velünk, hanem az egész életedet kormányozd olyan irányba, amilyenbe szeretnéd.

Végre valóban önmagad lehetsz, és elmondhatod, hogy: EGÉSZ VAGYOK, ELÉG VAGYOK, JÓ VAGYOK – önmagamként, nőként, címkék, álarcok nélkül!

Tarts velünk!

Nézd meg, hogy kikkel fogsz találkozni!

DSC_1429

Varga Szilvia Edit

mediátor, önismereti coach és erőszakmentes kommunikáció szakértő

Derítsd ki, hogy gyerekkorodban megírt sorskönyved fogságában élsz-e?

A sorskönyvi előírások és parancsok egy életen át visszatarthatnak attól, hogy igazán önmagad legyél. Segítenek, hogy egyik napról a másikra (túl)élj, de az igazi boldog, békés, szeretetteli, bölcs énedet álarcként fedik el.

A sorskönyvedet szüleid útmutatásai és az ahhoz általad kapcsolt megélések, érzések formálják. Mindaddig tudattalanul követjük a gyerekkorban megírt utat, amíg felnőttként rá nem nézünk tudatosan, és meg nem fejtjük, hogy mely minták támogatnak, melyek húznak vissza.

Ha hajlandó vagy megkeresni a gyökereket, majd elköteleződni a változás irányába, akkor néhány hónap alatt gyökeres változásra is képes leszel!

Arról is beszélünk, hogy hogyan tudod a környezeteddel is elfogadtatni a változásokat, amelyeken végigmész. Ebben segít az erőszakmentes kommunikáció módszere.

https://csaladiproblemak.hu/ 

https://www.facebook.com/csaladiproblemak 

https://www.facebook.com/groups/mindigno

67610801_1281930841982638_8931592501593112576_n

Ajibola Rita Wanda

pár- és családterapeuta, pszichológus

Nőként ugye Te is gyakran megéled azt, hogy valamilyennek “kell” lenned, hogy nem lehetsz csak olyan, amilyen vagy, a magad egyedi és megismételhetetlen módján?
Anyukaként pedig bizonyára Te is megtapasztaltad azt, hogy számos elvárás, sztereotípia nehezíti meg a mindennapjaidat – azt, ahogyan próbálsz helytállni különböző szerepeidben?
Az alkalmazotti munka mókuskerekébe pedig kisgyermekes anyaként visszatérni egyenesen kihívás lehet..

Sokan szeretnének egy olyan hivatást, megélhetést, melyben megtalálják önmagukat és a családi életükkel is összeegyeztethető.
A vállalkozói lét jön szóba ilyenkor, azonban amilyen vonzó édesanyaként ez a fajta létforma, ugyanolyan riasztó is lehet sokak számára.

Amire én hívlak téged, hogy vizsgáld meg segítségemmel, hogy is vagy most önmagaddal ezen a téren?
Segítek neked abban, hogy múltbéli, sikerességed útjába álló lelki akadályaidat feltárd, és életed forgatókönyvének új fejezeteit már sikerre hangolva írd meg.. Megnézzük továbbá, hogy milyen káros elvárásokat támasztasz saját magad felé, és hogyan tudod a “kedves kommunikációt” gyakorolni önbántás helyett.

Pszichológusként, pár- és családterapeutaként sokszor tapasztalom, hogy a saját magunk által elképzelt sikeresség útjában olyan belső gátak vannak, melyekről sokszor nem is tudnak klienseim. 
Vállalkozónőkkel, illetve vállalkozó anyukákkal foglalkozom elsősorban, hiszen őket, illetve benneteket szeretnélek támogatni, hogy sikeresebbek, magabiztosabbak legyetek!

Amennyiben kezdő vagy, vagy csak tervezgeted a vállalkozásod elindítását – szeretettel várlak egy kis önismereti utazásra! Amennyiben pedig szintlépés előtt állsz, úgy biztos lehetsz benne, hogy szintúgy kapsz valami olyat ettől a beszélgetéstől, mellyel kilendülsz a komfortzónádból és elindulhatsz a változás útján…

www.onlinepszichologus4u.com

www.facebook/wanda.pszichologus

Balázs Tünde

Balázs Tünde

asztrológus, jógaoktató, természetgyógyász (életmód-tanácsadó és terapeuta)

Mikor megszületünk, a születésünk időpontjában uralkodó energiák meghatározzák az ideális életpályánkat. A horoszkóp megmutatja az erősségeinket és a gyengeségeinket is.

Hogy aztán miért leszünk olyannyira különbözőek, még ha ugyanazon a napon születtünk is?

Mert a horoszkóp a teljes kép egyharmadát mutatja, ez a “térkép”. A második egyharmad a családi mintáinkból tevődik össze, amikből néhányat meg kell változtatnunk életünk folyamán. A harmadik harmadot pedig már mi magunk alakítjuk, azzal, hogy hogyan éljük az életünket.

A Bach virágterápia pedig segít ledönteni a belső gátjainkat, hogy a nehezebb változtatásokat is meg tudjuk lépni.

Ebben az előadásban arról fogok Nektek történeteket mesélni, hogy a neveltetésünk sokszor mennyire le tud téríteni bennünket az ideális pályáról és hogyan tudunk visszatalálni Önmagunkhoz.

https://balazstunde.com/

https://www.facebook.com/BalazsTundeAsztrologus/

 https://www.youtube.com/channel/UC4I2wSfDrQOY3i5E2o48EaA?view_as=subscriber

https://www.instagram.com/balazstunde_asztrologia_joga/

Antal-Ferencz Ildiko_negyzetes (1)

Antal-Ferencz Ildikó

szabadúszó újságíró és blogger

A 21. században a sok önismereti lehetőség mellett nehéz hívő nőként megtalálni az egyensúlyt az egyes önfejlesztő és terápiás lehetőségek között, valamint azt az önismereti utat, amely összeegyeztethető a hit által nyújtott értékrenddel. Manapság ugyanis “divat” úgy megvalósítani önmagunkat, hogy közben feláldozzuk a párkapcsolatunkat, a klasszikus női szerepeinket, amit a hitünk vagy meggyőződésünk szerint akár követnénk is, de a modern világ mást vár el tőlünk.

Erről a – látszólagos – ellentmondásról és a konzervatív feminizmus jelenségéről fogunk beszélgetni, amely a női tudatosság és a klasszikus keresztény értékrend összeegyeztethetőségét mutatja meg, egyensúlyt biztosítva az önmegvalósítás, a kiteljesedés és a családi összetartozás, a klasszikus értékek fontossága között.

http://igyiroken.hu

https://www.facebook.com/AFIldi

Untitled design(32)

Rosenberg-Nagy Ágota

okleveles Aroma Freedom Technika gyakorlatvezető

Az önszeretet egy természetes állapot. Sajnos ez az állapot nem tart örökké. Elég hamar bekúsznak az életünkbe olyan események, amelyek hatására generálunk különböző negatív gondolatokat saját magunkkal kapcsolatban. Hogyan fogadjuk el önmagunkat, ha eddig folyamatosan azt éltük meg, hogy nem vagyunk jók, nem tudunk valamit olyan jól csinálni, mint mások vagy nem vagyunk elég szerethetőek. Ebben segíthet az Aroma Freedom Technika.

Az Aroma Freedom Technika (röviden AFT) egy tizenkét lépésből álló gyakorlat, amely olyan negatív gondolatok, érzelmek, emlékek elengedését szolgálja, amelyek megakadályoznak célunk elérésében és álmaink megvalósításában. A technikát doktor Benjamin Perkus, amerikai pszichológus dolgozta ki, aki a hagyományos/közismert és elfogadott pszichoterápiás megközelítések kombinációját használja karöltve az aromaterápiával, hogy megszakítsa majd feloldja a negatív gondolatokat/érzelmi mintákat.

https://aroma-freedom.hu

https://www.facebook.com/aromafreedomtechnika

https://www.instagram.com/aroma.freedom.technika/

i-2DRmrFz-X2

Gál-Kiss Noémi

család tanácsadó, szülő és gyerek coach

Pontosan tudom, milyen érzés, ha azt érzed nem vagy elég jó, mindenkinek meg akarsz felelni.

Ha valakinek nincs elég önbizalma, mindenkinek meg akar felelni, nem tud beilleszkedni a közösségekbe, nem mer kiállni magáért. Nem tud önmaga lenni.

Amikor anyává váltam, még több bizonytalanság, megfelelési kényszer vette át az életem irányítását.

Hogyan lehetek egyszerre jó anya, jó munkaerő, jó társ?

És hol vagyok én?

Nehéz manapság karriert építeni anyaként, egyik oldalon a lelkifurdalás, hogy elég jó anya tudok-e így is lenni; a stressz és a türelmetlenség, az állandó rohanás a hétköznapokat harcossá teszik. A másik oldalon fejlődni szeretnénk, elismerésre vágyunk a munkahelyünkön, szeretnénk jól teljesíteni. Számos helyzetben mégis azt érezzük, választani kellene, de nem akarunk, tudunk választani.

Hogyan lehet megvalósítani a harmóniát, egyensúlyt nőként a szerepeink között? Hogy találjuk meg magunkat a sok külső elvárás közepette? Ebben támogatom a Nőket, akik hozzám fordulnak.

https://galkissnoemi.hu/

https://www.facebook.com/galkissnoemi

1_1

Orosi Tünde

kineziológus

Munkám során több 100 nővel dolgoztam már együtt, különböző problémákkal és bizony sokszor szembesültünk a „valamilyennek kellene lenni” gondolatok hatásával.

Mondok egy példát, kezdjük életed elején! Képzeld el, hogy magzatként vársz, hogy megszülethess, de a szüleid fiúnak várnak. Mit teszel születésed után? Megpróbálsz ennek megfelelni? Szereled apával az autót, focizol vele? Ezekre a kérdésekre az esetek többségében igen a válasz. De hova lesz akkor a nőiességed? El tudod fogadni egyáltalán? Hogyan fogsz öltözködni, megtanulod-e magad sminkelni? Ezekre a kérdésekre pedig általában nem a válasz. Szép lassan kialakulnak azok a korlátozó hitrendszerek, amik akadályoznak abban, hogy NŐ legyél. Ez csak egy példa azok közül, melyek romba tudják dönteni egy lány bimbózó nőiességét. Neked mi a történeted?

Ezekről a blokkokról beszélgetünk Szilvivel, és arról, hogy mit is lehet velük kezdeni a kineziológia segítségével, a női minőség érdekében.

www.lelekfa.hu

https://www.facebook.com/Lélekfa-Orosi-Tünde-kineziológus-158147480961695

Gurin Eszter

Szeghyné Gurin Eszter

művészetterapeuta, life coach, mediátor

Tükröm, tükröm… – a női életszakaszok megélése a beszélgetésünk címe. Ezt a témát azért választottam, mert ti hallgatók is különböző életszakaszokban vagytok és így könnyebb akár ahhoz kapcsolódni, hogy felismeritek, amit már átéltetek, vagy amit éppen most éltek és belepillanthattok abba, hogy még mi minden vár rátok.  A nőiesség megélése, női életszakaszok témához művészetterápiás eszközöket hívok segítségül. A különféle művészeti ágakkal való dolgozás segíti a stressz csökkentését, mélyíti az önismeretet, növeli az önbizalmat, kiegyensúlyozottabbá tesz, jó program az énidő eltöltésére, feltöltődésre. Művészetterápiás eszközökkel dolgoztam én is a saját nőiességem elfogadása témában. Segített felismerni azt, hogy gyerekként mivel, kivel és hogyan azonosultam, milyen családi mintáim vannak és ezeket hogyan tudom felülírni, illetve mi az, amit a saját gyerekeimnek mutatok és átadok. Fontos ez a téma amiatt is, hogy a kapcsolatainkban hogyan tudunk jelen lenni, hogyan kapcsolódunk, milyen minőségben tudunk a párkapcsolatunkban jelen lenni. 

https://www.eletterv.hu/

https://www.facebook.com/eletterv.hu

https://www.instagram.com/eletterv_coach/

Dr. Konta Ildikó Mária

Dr. Konta Ildikó Mária

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, kiképző csoportterapeuta, kiképző zeneterapeuta, szervezetfejlesztési tanácsadó, ELTE vendégtanára

Mindannyiunk életének valamilyen formában része a szexualitás.

A szexualitás felfedezése, megismerése, elfogadása és kiteljesítése (vagy akár elutasítása) része a szerepeinknek, életünknek. Fontos, hogy tabuk nélkül beszéljünk róla, de épp ezt gátolják leginkább egészen gyerekkorunktól belénk nevelt szerepek, elvárások, hiedelmek. Beszélni fogunk mintákról, testünk ismeretéről, vágyakról, divatos irányzatokról, tabukról, kezdeményezésről, párdinamikáról, felszabadult szexualitásról.

www.kontaildiko.hu

LIR_0855

Varga-Czakó Adrienn

blogger, a BloggerKépző alapítója

Ma nagyon fontos a hitelesség, ha valaki a bloggerkedést választja, mert rengeteg felületes, hiteltelen cikk jelenik meg az online térben, amik inkább rombolnak, mint építenek. Egy olyan világban élünk, ahol az embereknek szükségük van az információkra, a tudásra és a tudásmegosztásra.

Fontosnak tartom elmondani, hogy a mai bloggerek a jövő hiteles forrásai lehetnek, és a képzésük fontos, a minőségi bejegyzések, cikkek miatt. Tudják hol a határ, érezzék a felelősséget és az elköteleződést a “munkájukban”.

Előadásom során a nőket befolyásoló clickbait (kattintásvadász) címekről beszélgetünk, ezek következményeiről, és hogy hogyan lehet felismerni az igényes és jó tartalmat olvasói szemmel.

https://www.facebook.com/bloggerkepzo

https://bloggerkepzo.hu/

Beading

Vajda Zsuzsi

online marketing tanácsadó, segítő

A mai világban a hangsúly egyértelműen az online térbe helyeződött át. Mindenki jelen van a közösségi médiában, online épít vállalkozást, online  önérvényesít. Itt nem mindegy, hogy milyen arcunkat mutatjuk a követőinknek, a lehetséges ügyfeleinknek, az ismerőseinknek, hiszen az online világ nagyon gyorsan megsértődik, percek alatt elfordulhat tőlünk. De ez hihetetlen feszültséget rak azokra a nőkre, akik most indítanának vállalkozást, most akarják álmukat megvalósítani.

Előadásomban arról beszélek, hogy a marketing segítségével hogyan tudunk nőként őszintén, szívből, magabiztosan érvényesülni a virtuális térben, és építeni sikeres álom vállalkozásokat.

Online marketing segítőként nap mint nap támogatom a hozzám fordulő női vállalkozókat, és azt tapasztalom, hogy nőként sokkal több olyan elvárásnak kell megfelelnünk, melyek jó részét magunknak találunk ki. Hogyan segíthet a marketing ezeken az elvárásokon átlépni? Hogyan tudunk önmagunknak hitelesen jelen lenni? Erről is beszélek előadásomban.

https://www.vajdazsuzsi.hu

Somogyi Eszter

Somogyi Eszter

tanácsadó, gyászcsoport kísérő, pszichodráma asszisztens

Mindannyian éltünk már át valamilyen veszteséget. A tavalyi év számtalan változást hozott az életünkbe, mely az élet sok területén járt veszteségekkel.

Gyászolni „szokás”, ha egy szeretett személy távozott el korábban az életünkből, de gyászfolyamat lehet egy munkahely, egy párkapcsolat elvesztése is ill. akár az is, amikor az önismeret, a változás útjára lépve kell elengednünk korábbi énünket.

Ebben a felgyorsult világban sokan úgy gondolják, hogy a gyászfolyamatot is le lehet rövidíteni. Majd kiderül, hogy nem tudunk jól aludni. Vagy az emésztésünkkel van valami gond. Esetleg folyamatosan kimerültnek, kedvetlennek érezzük magunkat. És aztán jön a hideg zuhany: ez bizony többek között annak a következménye, hogy a veszteséget még ott cipeljük magunkban anélkül, hogy tudnánk róla.

Előadásom témájaként ezért választottam azt, hogy a veszteség feldolgozása vagy fel nem dolgozása hogyan hat ránk, az egészségünkre.

http://anyaplacc.hu/somogyi-eszter-tanacsado/

https://www.facebook.com/SomogyiEszter08

Tollár Mónika_

Tollár Mónika

creative brand stylist, vállalkozásfejlesztő tanácsadó

Az elmúlt 20 évben több alkalommal húztam ki magam a saját hajamnál fogva az általam ásott gödrökből. A szárnyalások és a mélyrepülések íve mentén két szakterületen építgettem magam: nem karrierista voltam, hanem ún. KÉTKARRIERES lettem.

A Színművészeti Egyetem elvégzése (2003) óta különböző előadások, produkciók létrehozásán keresztül élem meg a bennem lüktető kreativitást. Az életlemezem másik oldalán pedig brandépítéssel és vállalkozásfejlesztéssel foglalkozom (több mint 15 éves szakmai tapasztalattal) kreatív marketing tanácsadóként. E két pólus közti csúcspont a Bookline online könyváruház lett, ahová az első diploma átvételét követően felvettek marketing vezetőnek!

A pandémiának köszönhetően közel egy éve művészi szintre emeltem a több lábon állást. Az egyetemi (EDUTUS Egyetem, Budapesti Gazdasági Egyetem) óráim, a szakmai workshopjaim és a megbeszéléseim mind az online térbe költöztek. Ez adott reményt, hitet és erőt a megváltozott mindennapjaimhoz. Az alkotásvágyam ezúttal arra sarkallt, hogy az általam tartott ’Creative Brand Brainstorming’ tematikáját a CoachingCentrumban elvégzett ’Karrier Coaching’ tanfolyamon tanultakkal bővítsem. Máshogyan

tudtam (ismét) önmagamra, a tanácsadói munkáimra támaszkodni, az új élethelyzet pedig számos vállalkozni vágyó alkotóemberrel hozott össze.

A kétkarrieres élet számomra olyan praktikus bázis, olyan REMÉNYFORRÁS, amivel képes vagyok fejben helyre tenni az egyes különálló részeimet – vagyis összerakni a Big Picture-t! Nekem ez az életforma bevált – mondhatni, valós mentőövem a hullámtörésben. A vállalkozó alkotóknak, illetve az alkotó vállalkozóknak tartott brainstormingjaimon ezért lett a mottóm Maria Montessori gondolata: “Segíts, hogy magam csinálhassam!”

https://www.linkedin.com/in/monika-tollar-art-director/

https://www.facebook.com/tollarmoni/

https://noivalto.hu/ajanlom-magamat/the-big-picture-creative-brand-brainstorming-tollar-monika/

A lelkünk, a szellemünk mellett a testünket is fontos megismernünk és elfogadnunk, ebben ők segítenek neked:

Kovács Ildi

Kovács Ildikó

önvédelmi szakértő

Hol vannak a saját határaim? Meg tudom mutatni őket? A konfliktusaimat jól tudom kezelni? Ki tudok állni saját magamért? Valóban meg tudom védeni magamat? Az önvédelemről szinte mindenkinek más jut eszébe. Azonban egy dologban mindenki egyetért:  szükségünk van rá. Tudnunk kell megvédeni saját magunkat.

Közel másfél évtizede űzök többféle harcművészeti stílust és küzdősportot, lassan tíz éve pedig speciális, női és gyermek önvédelmi képzéseket is tartok. Évente mintegy 150 előképzettséggel nem rendelkező tanítványt készítek fel fizikálisan és mentálisan is, a képzésen elsajátított védekező technikákat a résztvevők – ha szükséges – éles önvédelmi helyzetekben is eredményesen alkalmazzák.

https://www.onvedelemoktatas.hu/

https://m.facebook.com/kovacs.ildiko.onvedelmi.szakerto

Lili-4

PoliLili

tabudöntögető YouTuber és blogger

A szexualitásra extrán igaz, hogy rengeteg elvárás rakódik rá, ami miatt különösen nehéz önmagunknak lenni benne. Sokszor kívülről fakad az elképzelésünk arról, hogy kellene zajlani a szeretkezéseinknek, és milyen gyakorlottnak kellene lenni. A téma tabu mivolta miatt pedig borzasztó nehéz kigubancolni, milyen szexet szeretnénk, ha a lelkünkre, a vágyainkra hallgatnánk.

https://ebredoszexualitas.hu

https://noiboldogsag.hu 

www.facebook.com/pg/ebredoszexualitas

www.youtube.com/channel/UCElGPnBrjt1ZCV_o5pi0xlg

turcsanyi.marcsi

Turcsányi Marcsi

stylist, szín- és stílustanácsadó

Az előadásban azt járjuk körül, hogyan hat a megjelenésünk a környezetünkre, hogyan tudjuk a külső megjelenésünkkel a belsőnket táplálni.

A célom az, hogy megmutassam, hogy már apró változtatásokkal és némi tudatossággal milyen hatalmas változásokat lehet elérni a megjelenésben, hogy nőjön az önbizalmad és szeresd magadat!

A stílus egy klassz játék a színekkel és fazonokkal és én ezt szívesen megmutatom bárkinek!

Mára már túl vagyok rengeteg tanácsadáson, rendezvényen és workshopon, több száz embernek adhattam valami olyan pluszt, ami jó érzéssel, energiával és önbizalommal töltötte fel.

https://www.sensitivestyle.hu

https://www.facebook.com/sensitivestyle

Szeretni fogod a konferencia előadásait, ha:

A konferencia anyagainak meghallgatásával:

NE VEDD MEG A VIDEÓKAT, ha: