fbpx

Lelkesítő Tábor

A Lelkesítő táborban egy utazást teszünk a 9-14 éves korosztály tagjaival, ahol felfedezhetnek képességeket, erősségeket, érzéseket, álmokat, célokat, nem másét, mint saját magukét! Önismereti kalandozásunkkal feltárul előttük minden ismert és rejtett kincsük, amikre építeni tudnak kapcsolataikban – a családban, a barátokkal, az iskolában, az iskolán kívüli megmérettetéseken – és abban erősítjük őket, hogy a megoldás csírái ott vannak mindenkiben.  

Játékosan fejlesztjük a tanulási képességeiket, és olyan személyre szabott tanulás technikákat sajátítanak el, amik lehetővé teszik a gördülékenyebb visszaszokást az iskolába a vírus okozta kényszerű otthonlét után.

Kudarcaik helyett megtanulnak az eredményeikre koncentrálni, nehézségeikre pedig akcióterveket, célokat alkotni.  A megoldásfókusz, az erőszakmentes kommunikáció, az önismeret és stresszkezelő gyakorlatok kincsesládáival képesek lesznek önmaguktól mások felé is ezzel a szemlélettel fordulni és magabiztosan, empatikusan kommunikálni. Az érzelmi intelligencia fejlesztésével, megtanulják felismerni saját és a környezetükben lévők érzéseit, ami segít a harmonikusabb együttélésben és a tisztább kommunikációban.

Minden gyermek kap a táborban egy Lelki(erő)Forrás füzetet, ebben fogják gyűjteni az élményeket, emellett készítenek oklevelet, „használati utasítást” önmagukhoz, erőforrás kártyát, érzés kártyát, dicsőség (erősség, képesség) táblát, csupa olyan eszközt, amihez később is visszanyúlva erőt meríthetnek, önbizalmukat támogathatják, a stresszhelyzetekkel megküzdhetnek, sőt, kiderül, hogy mi is az a szeretet befőtt, melyet együtt készítünk el.

Minden gyerekről készül egy tanulási profil, amit nevezhetünk „kezelési útmutatónak” is. Ez a profil megmutatja, hogy a gyermeknek mik az erősségei, amit remekül tud használni és mik azok, amiben segítségre szorul. Kitisztul a gyermek tanulási eszköztárában sok, a szülő számára eddig talán furcsának, különösnek tűnő működés, viselkedés. Mindezt egy ajándék konzultáció keretében részletesen átbeszélhetik a szülők Orosi Tünde kineziológussal.

Szintén ajándék a szülők számára egy konzultáció Varga Szilvia mediátorral, amelyben támogatást kapnak a hétköznapi nehéz helyzetek empatikus, elfogadó, stresszmentes kezeléséhez.

A tábor vezetői Orosi Tünde kineziológus, Brain Gym® – Edu-kineziológia oktató, gyermek tréner és Varga Szilvia Edit mediátor, felnőtt- és gyermek coach, erőszakmentes kommunikáció szakértő.

Helyszín: Varázsöböl (Tárnok, Kossuth u. 24.)

Létszám: minimum 8, maximum 12 fő (kiscsoportos tábor, hogy személyes figyelemmel tudjunk ügyelni mindenkire)

Korosztály: 9-14 év, (befejezett min. 4. osztály)

Időpont: 2021. július 19-23.

Ár: 45 000 Ft/fő/hét 

Testvér kedvezmény 10%

Az ár tartalmazza az AJÁNDÉK konzultációt 1+1 órában a két táborvezetővel a szülők részére és a napi 3x-i étkezést, a folyamatos gyümölcs biztosítást, a programokat és a szakmai felügyeletet.

JELENTKEZÉS MENETE:

Jelentkezési szándékodat kérjük, küldd el nekünk e-mailben (varazsobol@gmail.com)!

Jelentkezésed az előleg befizetésével válik véglegessé, ami 15.000 Ft. A tábor teljes összege is befizethető egyösszegben. Amennyiben csak előlegfizetés történik, a fennmaradó összeg július 18-ig átutalással vagy a tábor 1. napjának reggelén készpénzben rendezendő.

Találd meg a női EGÉSZséget!

Női önismereti klub

Egyszerre vagy Nő-anya-feleség-óvónő-tanítónő-házvezetőnő-kolléganő-vállalkozónő…? 👩‍🍳 👩‍🏫 💃 Nehezen egyezteted össze a szerepeket és fogytán az erőd, miközben nincs (vagy kevés) a segítség? Nem tudod, melyik ujjadat harapd, mert túl sok az elvárás és feladat? 😔 Szeretnél kiszakadni a mókuskerékből, 😓 megpihenni és végre megoldást találni? 🧘‍♀

Gyere, töltődj fel egy biztonságos környezetben, hasonló helyzetben lévő nőkkel 🤝 és az én szakértő, személyes támogatásommal beszéljük át a Te személyes helyzeted és találjunk megoldást! 👌

Az eredmény: magabiztos, kiegyensúlyozott, higgadt, türelmes, stressz-, mókuskerék-, feszültségmentes, rugalmas, a kiégést legyőzni képes NŐ leszel. 🦸‍♀

A következő online alkalom december 28-án 17 órakor lesz, témája a sorskönyvünk, a korlátozó mintáink feloldása, az empatikus kommunikáció és egy évértékelő “tisztító” gyakorlat.

Amire számíthatsz a klubban 💆‍♀
🗣 havi 2 – egyelőre online – találkozó, ahol egy adott önismereti témát dolgozunk fel, de lesz lehetőség kötetlen beszélgetésre is
📔 háttéranyagok, gyakorlati munkafüzetek az adott havi témánkkal
🤝 zárt Facebook csoport tagság, ahol megoszthatod, te hogyan haladtál, kérdezhetsz, én pedig szakértő segítséggel melletted leszek
🎁 kedvezmények más szolgáltatásaimból, ingyenes videók, letölthető tananyagok tudástáramból.

Témák, amiket érintünk:
📌 gyerekkori minták, elakadások – mert minden megváltoztatható, amin szeretnénk változtatni!
📌 érzéseink felismerése, kimutatása – EQ, empátia fejlesztés
📌 szükségleteink beazonosítása, kommunikálása – hogyan NE nyomd el ezeket?
📌 hogyan fogalmazzuk meg kéréseinket vagy mondjunk nemet, hogy meghalljanak? – hogyan szabadulj ki az elvárásokból?
📌 tipikus játszmáink – gyerekeinkkel, párunkkal, szüleinkkel, másokkal – hogyan ne legyél mártír?
📌 a női szerepek összehangolása, önbizalom építés
📌 időgazdálkodás, tervezés, praktikus életvezetési gyakorlatok
📌 párkapcsolati, családi problémák és megoldásuk

Önismereti módszerem az ún. tranzakció-analízis (TA), melyet ötvözök az erőszakmentes kommunikáció és a mediáció eszköztárával ill. a neuro-lingvisztikai programozás technikáival és asszociációs képkártyákkal végzett gyakorlatokkal. Érinteni fogjuk a TA következő modelljeit:

  • ÉN-állapot modell
  • Sorskönyv-modell
  • Játszmák, dráma háromszög
  • Konfliktuskezelési típusok
  • Sztrók (visszajelzés, elismerés) elmélet
  • Életkerék gyakorlat
  • Sorskönyvi üzenetek (előírások, parancsok)

A klub havidíjas, egy hónap 4.900 Ft, 3 hónap 12.500 Ft (15% kedvezmény) – ez tartalmaz MINDENT: a személyes és online találkozókat, zárt csoport tagságot, háttéranyagokat, munkafüzeteket és bónuszokat.

A témák együtt egy komoly önismereti tanfolyamot jelentenek 🏆, de a havi témák egymástól különállóan is egy kerek egész témakört képviselnek, így ha csak 1-2 hónapra tudsz elköteleződni, akkor is érdemes jönnöd. 🎯

JELENTKEZZ: szilvia@csaladiproblemak.hu

Állj ki magadért! Ingyenes videó!

kommunikáció

Nem hallják meg a kéréseidet? Süket fülekre talál mindaz, ami neked fontos? Unod már, hogy mindig Te vagy az, aki enged? Elég volt a hallgatásból, alkalmazkodásból, bólogatásból?

Ha SZERETNÉL EGY INGYENES 60 perces ízelítő VIDEÓT a témában, kattints ide: http://bit.ly/mondjnemet

Gyakran sodródunk bele olyan szituációkba, amiket nem mi akartunk, és egyáltalán nem jó nekünk. Miért történik ez velünk?

Legtöbbször konfliktuskerülésből vagy félelemből nem merünk kiállni magunkért. Pedig ha megtennénk, akkor az életünk jobb fordulatot venne.
Ha nem tesszük meg, egyre mélyebbre sodor bennünket az élet a kellemetlen helyzetbe.

A tökéletes megoldás úgy kiállni Magunkért, hogy közben higgadtak maradunk, de mégis őszintén elmondjuk, hogy mit gondolunk, mit érzünk és mire lenne szükségünk. Mindezt ötvözi az erőszakmentes kommunikáció módszere. Ennek alapjaival ismerkedhetsz meg a videóban.

A videóban hallható asztrológiai ismereteket Balázs Tündének köszönhetjük! További részletek Tündéről: https://balazstunde.com/

Balázs Tünde adatkezelési tájékoztató: https://balazstunde.com/adatkezelesi-tajekoztato-es-szabalyzat/

Varga Szilvia Edit adatkezelési tájékoztató: https://csaladiproblemak.hu/kapcsolat/adatkezelesi-tajekoztato/

Csatlakozz “Találd meg a benned élő szenvedélyes NŐt!” Facebook csoportomhoz, és személyesen segítek neked, hogy stabilizáld a párkapcsolatod és megtaláld az utat az igazi örökké tartó boldog párkapcsolathoz úgy, hogy magabiztos, szexis, vonzó nő lehess.

Ha értesülni szeretnél a közeledő programokról, kövesd Facebook oldalamat vagy add meg adataidat a Kapcsolat oldalon ITT, és e-mailben értesítelek az aktualitásokról.

Ne felejtsd el kipipálni, hogy “Engedélyezem, hogy megadott email címemre Varga Szilvia olyan üzenetet küldjön, melyben tájékoztat az általa szervezett és kínált programokról, eseményekről, ajánlatokról, lehetőségekről.”

Varga Szilvia
családi mediátor, coach,
empatikus kommunikáció szakértő
Telefonszám: +36 30 3434 064 ​
Blog: Családi Problémák
E-mail cím: szilvia[kukac]csaladiproblemak[pont]hu